L.E.C. N.V. werd reeds 32 jaar geleden opgericht, op 01/03/1992. Eerst waren we gevestigd in Leopoldsburg,

maar door de sterke groei van het bedrijf werd er reeds in 1997 uitgekeken naar een nieuwe locatie,

die gevonden werd op de Industriezone Ravenshout in Tessenderlo vlakbij de E313-snelweg.

 

In 1998 werd de nieuwe productie-eenheid in gebruik genomen.

Het doel van de onderneming is een zo groot mogelijk gamma van vloeibare eiproducten aan te bieden aan de afnemers,

zowel in binnen- als buitenland. In een relatief korte periode heeft L.E.C. N.V. zich kunnen manifesteren tot een gevestigde marktspeler

bij een brede waaier van klanten in de voedingsindustrie, en dit zowel op gebied van kwaliteit, planning, levering en veiligheid.

 

Onze afzet is voornamelijk bestemd voor de wafelindustrie, alsook industriële biscuiteriën, bakkerijen, pannenkoeken-fabrikanten,

fabrikanten van pasta, cakes, sausen, mayonaise, gehakt, bereide maaltijden, advocaat, ijs, quiche lorraine enz...

 

L.E.C. garandeert een integraal HACCP-Kwaliteitssysteem en bezit meerdere kwaliteitscertificaten, waaronder ISO 22000.

Bovendien zijn we ook BIO (Certisys) en Kosher gecertificeerd. De meest recente certificaten vind u bij Documenten.